Apartments Rijeka

Blog - read us...!

+385 91 332 4099  (WhatsApp - Viber)   I   apartmentsrijeka@gmail.com

Kratkoročni najam Apartmana Rijeka CENTAR!

2018-04-04 20:45

Alma H.

Hrvatski, Apartmani Rijeka, Apartmani Rijeka,

Kratkoročni najam Apartmana Rijeka CENTAR!

Naši Apartmani u centru Rijeke su savršena alternativa Hotelima!

news69-1581089561.png

 

UVJERITE SE u kvalitetu pružene usluge privatnog smještaja u centru Rijeke!

 

Naši APARTMANI u centru Rijeke za kratkoročni najama privatnog smještaja su na najboljim lokacijama i SAVRŠENA su ALTERNATIVA HOTELIMA! Nudimo Vam baš sve što je potrebno za udobno, komforno i sigurno živjeti u njima, po super povoljnim cijenama.

 

Hoteli su za spavanje i daju Vam sobu, naši fenomenalni Apartmani su za život i mi Vam dajemo dom! Osjećaj je kao da ste kod kuće u Rijeci. Slobodno možemo reći da naši Apartmani nude u svom kratkoročnom najmu ono što Hoteli možda nikada neće - privatnost, komfor, jedinstvenu ponudu koja pruža intimu privatnog smještaja, najbolje i raznovrsne lokacije u centru grada, povoljne cijene, ljubaznost i posvećenost domaćina, plan grada s najboljim preporukama što posjetiti u Rijeci i u okolici Rijeke, gdje najbolje jesti, gdje se najbolje zabaviti, knjižicu o aktualnim sadržajima u gradu i besprijekornu čistoću koja će Vas sigurno oduševiti! Nude Vam mogućnost da živite poput lokalca u svom vlastitom tempu i Riječkom domu. Također će Vam dati slobodu i mogućnost kretanja, niste uslovljeni nikakvim ograničenjima, da će vam uvid u svakodnevni život riječana, njihovu kulturu i običaje, jer to su zasebni stanovi koji se nalaze u stambenim zgradam, gdje ćete imati 100% privatnost.

 

Naš cilj je da Vam damo dom tijekom Vašeg kraćeg ili dužeg boravka u Rijeci. Naši Stanovi tj. Apartmani imaju sve što je potrebno za udobno, komforno i sigurno živjeti u njima;  potpuno opremljenu kuhinju, mašinu za pranje rublja, peglu, posteljinu, ručnike, besplatnim i brzi Wi-Fi internet, klima uređaj, grijanje, radio, SAT/TV, sušilom za kosu, sve to je sa boravišnom pristojbom te završnim čišćenjem uključeno u cijenu najma, jer svaki naš gost zavređuje znakove velike pažnje.

 

Dobro je znati da tijekom svog boravka u Rijeci ne nudimo Vam samo naš privatni smještaj, stojimo Vam na kompletnom raspolaganju  za sve informacije, savjete i sugestije u vezi Vašeg boravka u našem gradu.

 

Za više informacija o našim Apartmanima u centru Rijeke za kratkoročni najam kliknite ovdje.

 

Za više informacija o našim Sobama u centru Rijeke za kratkoročni najam kliknite ovdje.

 

 

Grad Rijeka i Riječke Apartmandžije žele Vam DOBRODOŠLICU! :)

 

        CONTACT US!

         

        Apartments and Rooms in Rijeka city CENTER

        Accommodation Rijeka city CENTER - Croatia
        Mob: +385 91 332 4099  I Viber - WhatsApp

        E-mail: apartmentsrijeka@gmail.com