Apartments Rijeka

Blog - read us...!

+385 91 332 4099  (WhatsApp - Viber)   I   apartmentsrijeka@gmail.com

DOG FRIENDLY Rijeka Apartmani!

2018-04-07 19:41

Alma H.

Hrvatski, Apartmani Rijeka,

DOG FRIENDLY Rijeka Apartmani!

Dog - Pet Friendly Privatni Smještaj u centru Rijeke

news72-1581089561.png

Dragi vlasnici četveronožnih kućnih prijatelja,


Ako ste vlasnik psa, od kojega se ne možete odvojitini za vrijeme putovanja, u našim DOG FRIENDLY apartmanima u centru Rijekeuživat će te u privatnosti, komforu i u dobrodošlici drugog doma.


Također naš šarmantni, primorski, povijesni ituristički grad „Rijeka“ će vas toplo ugostiti i otvoren je za potrebe Vašihkućnih prijatelja (ljubimaca). Za Vaše četveronožne prijatelje je omogućiotokom ljeta mjesto gdje će se moći osvježiti od paklenih vrućina na 3 prelijepeplaže;


Jedna je u okolici Rijeke „plaža za pse Kandtrida“.

Druga je u blizini centra grada „plaža za pseBrajdica“.

A treča je isto u okolici Rijeke cca. 16 minutavožnje autom (8 km), prelijepa "plaža za pse Mikulova-kava na Kostreni",kažu ljubimci pasa da je to najljepša plaža na mediteranu.


PREPORUKA ZA JEDNODNEVNI IZLET SA SVOJIMČETVERONOŽNIM PRIJATELJEM:

Ako niste znali ovog ljeta 2015 odmah u susjednomgradu „Crkvenici“ koji je udaljen od Rijeke cca. 36 minuta vožnje autom (34 km)otvoren je prvi na svijetu kafić za pse »Monty’s Dog Beach & BarCrikvenica«. Sve je isto kao u pravom kafiću. Gosti na četiri noge znaju senalaktiti na šank i od konobara zatražiti pivo, a pseće pivo nije nikakva šalaveć stiže iz Belgije. Od dvadeset pasa koji dođu na plažu, petnaest pije pivo.Koje je napravljeno na bazi povrća i piletine. U ponudi imaju i pseći sladoled.Psi obožavaju sladoled na bazi banane i kikirikija, sojinog mlijeka, jogurta ikikirikija. Također imaju i pseće torte, pseće ljekovite čajeve koji suprilagođeni potrebama pasa. Da li su stariji, da li imaju problema s dlakom. Ukafiću egzistira i klasična ugostiteljska ponuda pa se i vlasnici moguosvježiti i opustiti uz glazbu sa svojim četveronožnim prijateljima.

 

Riječke "Apartmandžije" žele VamDOBRODOŠLI-cu! :)

 

        CONTACT US!

         

        Apartments and Rooms in Rijeka city CENTER

        Accommodation Rijeka city CENTER - Croatia
        Mob: +385 91 332 4099  I Viber - WhatsApp

        E-mail: apartmentsrijeka@gmail.com