Apartments Rijeka

Blog - read us...!

+385 91 332 4099  (WhatsApp - Viber)   I   apartmentsrijeka@gmail.com

KBC Rijeka APARTMANI – privatni smještaj u centru Rijeke kod KBC-a Rijeka

2018-11-23 17:37

Alma H.

Apartmani Rijeka, Apartmani Rijeka,

KBC Rijeka APARTMANI – privatni smještaj u centru Rijeke kod KBC-a Rijeka

Privatni smještaj u centru Rijeke kod KBC-a Rijeka za osobe sa zdravstvenim problemima, njihovim najbližnjim, za trudnice sa otoka, za osobe koje su došle na pr

news78-1581089562.png

KBC APARTMANI Rijeka - privatnismještaj u centru Rijeke kod KBC-a Rijeka za osobe sa zdravstvenim problemima,njihovim najbližnjim, za trudnice sa otoka i iz cijele Hrvatske, za osobe koje su došle na pregled, zaosobe koje se educiraju u KBC-u Rijeka ...


APARTMANI Rijeka samo su 200 - 800 metara udaljeni od KBCRijeka. Naši Apartmani u centru Rijeke Vam definitivno mogu pružiti udoban boravak kao da ste doma i potreban miran san. DOBRODOŠLI!


BORAVCI USVRHU LIJEČENJA u KBC-u Rijeka - KBC Rijeka Apartmani u centru grada Rijeke -KBC Rijeka Privatni Smještaj u centru grada Rijeke! Kako bi omogućilipacijentima da budu smješteni u blizini Kliničkog bolničkog centra Rijeka, našauloga je da Vam pružimo udoban smještaj u kojem će te boraviti dok ste Vi ili Vamanajbližnji na liječenju u KBC-u Rijeka.


BORAVCI USVRHU OPORAVKA u KBC-u Rijeka - KBC Rijeka Apartmani u centru grada Rijeke -KBC Rijeka Privatni Smještaj u centru grada Rijeke! Kako bi pružili smještajteško bolesnim pacijentima i njihovim obiteljima kojima je taj privatni smještajRijeka neophodan. Takav smještaj može imati povoljan učinak na njihov oporavak.Naša je uloga da Vam pružimo ugodan prostor u kojem će te se moći opustiti imeđusobno povezati. Na raspolaganju su Vam naši domaćini Apartmana u centruRijeke u blizini KBC Rijeka koji će Vam pružiti podršku tijekom Vašeg boravka.


BORAVCI U SVRHU EDUKACIJE u KBC-u Rijeka - KBC Rijeka Apartmani u centrugrada Rijeke - KBC Rijeka Privatni Smještaj u centru grada Rijeke! Kako biomogućili osobama koje se educijaru u KBC-u Rijeka, tako da budu smješteni u bliziniKliničkog bolničkog centra Rijeka. Naša uloga domaćina je da Vam pružimo udobansmještaj u kojem će te se moći opustiti, imati osjećaj kao da ste doma i imatimiran san dok ste na edukaciji u KBC-u Rijeka.

 

BORAVCI U SVRHU PORODA ili PREGLEDA u KBC-u Rijeka - KBC Rijeka Apartmani ucentru grada Rijeke - KBC Rijeka Privatni Smještaj u centru grada Rijeke! Kakobi omogućili trudnicama sa otoka i iz cijele Hrvatske ili osobama koje dolaze samona pregled da budu smješteni u blizini Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Uloganaših domaćina je da Vam pružimo udoban smještaj za Vas i Vaše najbliže u kojemće te imati ugodan boravak, imati osjećaj kao da ste doma i imati miran san dokčekate na svoj porod ili pregled u KBC-u Rijeka.

 

ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE - Dobrodošli!

--

APARTMANI Rijeka CENTAR

Mobitel - WhatsApp - Viber

+385 91 332 4099

 

E:mail: apartmentsrijeka@gmail.com

Web: www.apartmentsrijeka.com/hr

 

Posjetite KBC Rijeka i uživajte u boravku u ApartmanimaRijeka :)

 

        CONTACT US!

         

        Apartments and Rooms in Rijeka city CENTER

        Accommodation Rijeka city CENTER - Croatia
        Mob: +385 91 332 4099  I Viber - WhatsApp

        E-mail: apartmentsrijeka@gmail.com