Apartmani Rijeka

APARTMANI Rijeka

 Apartmani u Rijeci za dnevni, kratkoročni i dugoročni najam stana ili apartmana Rijeka u privatnom smještaju u centru grada Rijeke. « Najbolja opcija za Vas ukoliko tražite udobno noćenje i privatni smeštaj u Rijeci CENTAR. Iznajmljivanje Apartmana u Rijeci za jedan dan, noć, tjedan, mjesec ili duže na super lokacijama. » REZERVIRAJ.me «

 

Dragi gosti, imati ćete tokom svog boravka u našim apartmanima u centru Rijeke; 100% privatnost, jer su to zasebni stanovi koji se nalaze u stambenim zgradam, udobnost, komfor, jedinstvenu ponudu koja pruža intimu privatnog smještaja, ljubaznost domaćina, plan grada, knjižicu o aktualnim sadržajima u gradu i besprijekornu čistoću koja će Vas sigurno oduševiti! Svaki naš gost zavređuje znakove velike pažnje. Naš cilj je da Vam damo dom tijekom Vašeg kraćeg ili dužeg boravka u Rijeci.

+385 91 332 4099  (WhatsApp - Viber)   I   apartmentsrijeka@gmail.com

APARTMAN Colors of Life I 1-5 OSOBA I 45 M²

{

Apartman Colors of Life nalazi se u najužem centru grada Rijeke, 300 metara je udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 300 metara od autobusnog kolodvora, na adresi Pomerio 23, na 1 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Osunčan i pruža potpuno opuštajuću atmosferu i mir, s pogledom na prelijepi park, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 45m2. Jedinstven je umjetnički izraz, s puno boja i obalnog šarma. Ima sve što je potrebno za udobno živjeti u njemu, jednu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak s blagavaonicom i potpuno opremljenom kuhinjom i kupaonom. Apartman ima besplatan Wi-Fi, SAT/TV, mašinu za pranje rublje, radijator i klimu. Odmah do apartmana je ulično parkiranje i iznosi 20Kn/24sata, subotom (iza 14 sati), nedjeljom i blagdanom parkiranje na ulici je besplatno. Također odmah do apartmana je podzemna garaža Zagrad B pod video nadzorom i iznosi 72kn/24sata.

APARTMAN Mery I 1-5 OSOBA I 60 M²

{
Apartman Mery nalazi se u centru grada Rijeke, 500 metara udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 500 metara od autobusnog kolodvora, na adresi Ive Marinkovića, na 1 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Apartman je osunčan i moderno uređen, s pogledom na mirnu ulicu i pruža potpuno opuštajuću atmosferu i mir, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 60m2. Ima sve što je potrebno za udobno živjeti u njemu, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s blagavaonicom, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonu. Apartman ima besplatan Wi-Fi i iskon tv uslugu, mašinu za pranje rublja i klimu. Odmah do apartmana je ulično parkiranja i iznosi 20Kn/24sata, subotom (iza 14 sati), nedjeljom i blagdanom je parkiranje na ulici besplatno. Također u blizini apartmana je zatvorena garaža Zagrad B pod video nadzorom i iznosi 72kn/24sata.

APARTMAN Korzo I 1-6 OSOBA I 75 M²

{

Apartman Korzo nalazi se u samom centru grada Rijeke, 10 metara udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 300 metara od autobusnog kolodvora, na adresi Trg 128 Brigade Hrvatske Vojske, na 1 katu - kod Hotela Bonavia, gdje je sve na dohvat ruke. Novouređen i moderno opremljen s pogledom na Korzo, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 75m2. Ima sve što je potrebno za udobno živjeti u njemu, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s blagavaonicom, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonu. Apartman ima besplatan Wi-Fi, mašinu za pranje rublja i klimu. Odmah do apartmana su dućani, banke, kafići, konobe, restorani, tržnica i javni gradski parking koji se naplaćuje 7,00 kn/sat, radnim danom i subotom: 7:00 - 22:00 i nedjeljom: 7:00 - 17:00, nakon tog vremena je besplatno.

STUDIO APARTMAN Deluxe 1. I 1-4 OSOBE I 35 M²

{

Studio Apartman Deluxe 1. nalazi se u najužem centru grada Rijeke, 200 metara je udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 100 metara od autobusnog kolodvora, na adresi Kapucinske stube, na 1 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Pruža potpuno opuštajuću atmosferu i mir, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 35m2. Jedinstven je umjetnički izraz. Ima sve što je potrebno za udobno živjeti u njemu, dnevni boravak sa spavaćom sobom, potpuno opremljenu kuhinju, blagavaonu i kupaonu. Apartman ima besplatan Wi-Fi, SAT/TV, klimu. Odmah do apartmana je zatvorena garaža Zagrad B pod video nadzorom i iznosi 72kn/24sata.

STUDIO APARTMAN Deluxe 2. I 1-4 OSOBE I 35 M²

{

Studio Apartman Deluxe 2. nalazi se u najužem centru grada Rijeke, 200 metara je udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 100 metara od autobusnog kolodvora, na adresi Kapucinske stube, na 1 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Pruža potpuno opuštajuću atmosferu i mir, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 35m2. Jedinstven je umjetnički izraz. Ima sve što je potrebno za udobno živjeti u njemu, dnevni boravak sa spavaćom sobom, potpuno opremljenu kuhinju, blagavaonu i kupaonu. Apartman ima besplatan Wi-Fi, SAT/TV, perilicu rublja, klimu. Odmah do apartmana je zatvorena garaža Zagrad B pod video nadzorom i iznosi 72kn/24sata.

STUDIO APARTMAN Deluxe 3. I 1-2 OSOBE I 30 M²

{

Studio Apartman Deluxe 3. nalazi se u najužem centru grada Rijeke, 200 metara je udaljen od glavne gradske šetnice Korzo, 100 metara od autobusnog kolodvora, na adresi Kapucinske stube, na 1 katu, gdje je sve na dohvat ruke. Pruža potpuno opuštajuću atmosferu i mir, gdje ćete imati privatnost u novouređenih 30m2. Jedinstven je umjetnički izraz. Ima sve što je potrebno za udobno živjeti u njemu, spavaću sobu sa potpuno opremljenom kuhinjom, blagavaonu i kupaonu. Apartman ima besplatan Wi-Fi, SAT/TV, perilicu rublja, klimu. Odmah do apartmana je zatvorena garaža Zagrad B pod video nadzorom i iznosi 72kn/24sata.

Lokacija - Gdje se nalazimo?

U najužem centru grada Rijeke!

KONTAKTIRAJTE NAS!

 

Apartmani i Sobe Rijeka CENTAR

Privatni Smještaj Rijeka CENTAR

Mob: +385 91 332 4099  I Viber - WhatsApp

E-mail: apartmentsrijeka@gmail.com

 

 

Create a website